top of page

CityHome Aparthotel

Сити СитХоум Апартхотел е новоизграден апартментен хотел и разполага с 31 помещения, от които 10 двойни стаи, 5 студия и 16 едноспални и фимилни апартамента. Предлагаме висококачествени хотелски услуги на достъпни цени. В наше лице ще намерите професионализъм, персонално отношение и комфортен престой. Ние се стремем да бъдем най-добрите в района. 

Favorit Hotel
Sofia

Фаворит Хотел София е три звезден хотел и разполага с 25 помещения, от които единични и двойни стаи, супериорни стаи и едноспални апартаменти. Предлагаме 24 часова рецепция, ресторант с лятна градина, лоби бар, бизнес център, подземен паркинг, , СПА център. Хотела е разположен до ценрална автогара на гр. София, на изключително комуникативно място, в близо до забележителности, административни учреждения и др. 
 

CityResidence   Aparthotel

СитиРезиденс Апартхотел е новоизграден апартментен хотел и разполага с 15 апартамента, от които 13 едноспални и 2 двуспални апартамента. Предлагаме висококачествени хотелски услуги на достъпни цени. Апартхотела е разположен в самия център на гр. София, на изключително комуникативно място, в близо до забележителности, административни учреждения и др. 

Aris Hotel

Sofia

Арис Хотел София е новоизграден три звезден хотел и разполага с 18помещения, от които единични и двойни стаи, студия и едноспални апартаменти. Предлагаме 24 часова рецепция, ресторант с лятна градина, лоби бар, бизнес център, подземен паркинг, конферентни услуги, фитнес, СПА център. Хотела е разположен до ценрална автогара на гр. София, на изключително комуникативно място, в близо до забележителности, административни учреждения и др.